Zoekt u een advocaat in Panningen?

Kent u Van der Putt Advocaten uit Venray al? Dit is een full-service advocatenkantoor. Hier staat de cliënt centraal. Of u nu van een bedrijf, van de overheid, non-profit of particulier bent: u bent hier van harte welkom. Dit bedrijf verleent gespecialiseerde en juridische diensten. Dit doen zij op het gebied van civiel- en bestuursrecht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade. Bij dit kantoor werken de advocaten in twee secties. Zo wordt het niveau van de dienstverlening hoog gehouden! Iedere advocaat heeft haar eigen specialisme en die kunnen elkaar aanvullen. Ook voor een advocaat in Panningen bent u bij dit kantoor helemaal aan het juiste adres!

Een vast aanspreekpunt

Dit kantoor heeft een zeer hoge klantgerichtheid. Dit houdt onder meer in dat uw zakelijke of uw persoonlijke situatie betrokken wordt bij het advies dat dit kantoor aan u geeft. U heeft bij dit kantoor altijd uw eigen advocaat als aanspreekpunt. Dat is wel zo helder en makkelijk!

Een afspraak maken

Wilt u graag een afspraak maken met Van der Putt Advocaten uit Venray? Dat kan! U kunt zelf beslissen of u dit bijvoorbeeld bij u thuis wilt of juist liever op het kantoor in Venray. Voor meer informatie kunt u terecht op hun website.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.