Winkelen in Apeldoorn bij De Eglantier

Woont u in de buurt van Apeldoorn? Dan kent u vast Winkelcentrum De Eglantier. Kent u dit winkelcentrum nog niet? Dan is het echt eens de moeite om een kijkje te nemen. De Eglantier is het grootste winkelcentrum in Apeldoorn. U kunt hier terecht voor al uw aankopen. U vindt hier veel verschillende soorten winkels, van supermarkt tot schoenenwinkel.

De winkels bij De Eglantier

De Eglantier heeft ruim 60 winkels met een grote diversiteit aan artikelen. Voorbeelden van winkel die u hier kan vinden zijn: Etos, Kruidvat, Shoeby Fashion, Zeeman, Albert Heijn, Deka Markt, Hans Anders, Pearle opticiens, Ami kapers en nog veel meer. Ook vindt u hier gezellige horecagelegenheden zoals een bakker,een eet café en een cafetaria. Bij De Eglantier kunt u gezellig winkelen. Daarnaast is er elke dinsdag een weekmarkt bij de Eglantier en kunt u gratis parkeren. Het winkelcentrum is goed bereikbaar en makkelijk te vinden. Bij De Eglantier organiseren ze jaarlijks terugkomende evenementen waar ook u bij kunt zijn.

Ga naar de site

Ziet u een bezoekje aan winkelcentrum De Eglantier wel zitten? Ga naar de site en plan uw route. Ook vindt u op de site de winkels en horecagelegenheden die u bezoeken kunt in het winkelcentrum in Apeldoorn.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.