Waarom u kiest voor een slow juicer

Het is belangrijk om gezond te eten en we willen graag gezond eten. De fabrikanten van bijvoorbeeld vruchtensap spelen hierop in. Niet door ons gezonde sappen te geven, maar door ons te laten denken dat hun sap gezond is en we daarom voor hun sap kiezen. Helaas is het meeste vruchtensap in de supermarkt voor het grootste deel water en worden er suikers en dergelijke toegevoegd om meer smaak te krijgen. Hierdoor een stuk minder gezond dan wij denken. Maak daarom uw eigen sap met een een slowjuicer van Greenis.

Een slowjuicer van Greenis

Een slowjuicer is het nieuwste onder de fruitpersen. Deze fruitpers is echter een stuk beter dan de fruitpers die u gewend bent. Dit komt door de manier waarop het fruit (of groente of iets dergelijks) wordt geperst. Dit gebeurt heel langzaam, wat resulteert in een hoge absorptie en een zeer hoge voedingswaarde. Zeker ten opzichte van de voedingswaarde van een reguliere fruitpers. Dit betekent een ultra gezond drankje. En dat terwijl de slowjuicer weinig geluid maakt, het sap van het pulp scheidt en ook nog eens een heel mooi strak design heeft. Een genot voor het oog én de maag in de keuken dus.

Aanschaffen

Wilt u een slow juicer aanschaffen? Ga dan naar de website om het assortiment te bekijken en direct te bestellen. U betaalt geen verzendkosten en u heeft de slowjuicer de volgende dag in huis.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.