Waarborg de veiligheid van uw medewerkers met een RIE

Als u een eigen onderneming heeft die snel is uitgegroeid kan het zijn dat u sommige dingen over het hoofd hebt gezien. Voldoet u bijvoorbeeld wel aan alle Europese richtlijnen van de veiligheids- en gezondheidswetgeving? Wij snappen dat u geen tijd heeft om dit allemaal uit te zoeken. Daarnaast is het nog niet zo makkelijk om dit zelf uit te zoeken als u geen verstand heeft van dit vakgebied. Gelukkig kunt u het ook gewoon uitbesteden aan HMPA. Hier kunt u een risicoanalyse laten uitvoeren waarna alles voor u in kaart wordt gebracht.  

Wat is een Risicoanalyse?

Een risicoanalyse is zoals de naam al aangeeft een analyse binnen uw bedrijf als het aankomt op veiligheid. HMPA is een gespecialeerd bedrijf en kan de verschillende risico’s voor u in kaart brengen. Hierbij kunt u denken aan risico’s die het gebruik van sommige machines of arbeidsmiddelen met zich meebrengen. Daarnaast wordt de gevarengrootte in kaart gebracht. HMPA geeft daarna aan wat de vereiste maatregelen zijn, waarna u deze kunt verbeteren.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u meer weten over het laten maken van een Risico Inventarisatie en Evaluatie? Ga dan snel naar de website van HMPA en maak een vrijblijvende afspraak.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.