Voor uw fiets en scooterreparaties gaat u naar VVR Parts

Bent u sinds kort de gelukkige eigenaar van een scooter? Het hebben van een scooter kan een enorm gevoel van vrijheid geven. U kunt op elk gewenst moment wegrijden en hoeft niet na te denken over parkeerkosten of files. Heerlijk om er even op uit te gaan en nergens aan te hoeven denken! Maar als u van plan bent om wat langere ritten te maken, is het wel verstandig om te laten controleren of alles naar behoren werkt. Het zou toch zonde zijn als u straks met een lege accu of kapotte bougies aan de kant van de weg staat. Voorkomen is beter dan genezen! Dus laat uw scooter snel nakijken en ga veilig de weg op! Voor scooter reparatie Haarlem gaat u naar VVR Parts.

Online een afspraak maken

Wilt u graag een afspraak maken voor de controle of reparatie van uw scooter? Dan kunt u gewoon online een afspraak maken. Hier vindt u tevens verschillende onderdelen en accessoires voor uw scooter vinden.

Ook voor de reparatie van uw fiets

VVR Parts is niet alleen gespecialiseerd in scooters. Ze kunnen namelijk ook uw fiets repareren. Heeft u een lekke band? Maak dan gewoon gebruik van de ophaalservice! De contactgegevens vindt u op de website van VVR Parts.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.