Voor temperatuurloggers gaat u naar de website van Gullimex

Bent u op zoek naar een leverancier van temperatuurloggers? Uw zoektocht eindigt bij Gullimex. Bij ons kunt u terecht voor instrumenten voor verschillende doeleinden. Wij hebben enkel kwaliteitsmerken in ons assortiment. Denk dan aan merken als Ellab, ebro, Microsensys en onze zeigen TempWeb en TempCube. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De voordelen van Gullimex

Wanneer u besluit uw temperatuurloggers via Gullimex aan te schaffen geniet u van vele voordelen. Zo krijgt u bij ons altijd deskundig advies op maat, onze servicemedewerkers helpen u altijd graag verder! Tevens kunt u onze producten eenvoudig en snel online via de website bestellen. Zo hoeft u de deur niet uit! En tot slot zijn wij ISO gecertificeerd. Ons kwaliteitssysteem voldoet aan de nieuwste norm ISO 9001:2008. Hier zijn wij zelf erg blij mee!

Alle informatie online te vinden

Wilt u meer informatie over de temperatuurloggers? Of wilt u meer te weten komen over alle producten van Gullimex? Bezoek dan onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Of wilt u meer informatie die u op de website niet kunt vinden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij van Gullimex helpen u altijd graag verder!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.