Voor een ooglidcorrectie gaat u naar de Huisartskliniek

Heeft u last van hangende oogleden? En wilt u hier eindelijk eens vanaf? Wellicht is het raadzaam een ooglidcorrectie uit te voeren. Huisartskliniek helpt u graag verder. Hangende oogleden kunnen veel klachten veroorzaken. Denk dan aan een zwaar en vermoeid gevoel, een vermoeide blik, hoofdpijn, slecht zien of soms zelfs dubbel zien. Benieuwd naar hoe een ooglidcorrectie in zijn werking gaat? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Hoe een ooglidcorrectie in zijn werking gaat

Een ooglidcorrectie neemt ongeveer een uur in beslag. De ingreep bestaat uit meerdere stappen. Om u alvast voor te kunnen bereiden zullen ze hieronder getoond worden. Allereerst wordt u afgedekt met steriele doeken. De oogleden worden ontsmet. De gespecialiseerde arts tekent het overtollige weefsel af op uw ooglid. Vervolgens krijgt u plaatselijke verdoving bij uw oog. Het ooglid bolt hierdoor op. Zo kan de arts goed zien wat hij of zij moet wegsnijden. Hierna volgt het wegsnijden van overtollige huid en eventueel vetweefsel. De adertjes worden dicht gebrand. Dit om bloedingen te stoppen. Door een onderhuidse hechting wordt het ooglid weer vastgemaakt. Na de ingreep krijgt u direct een koelbril op. Voor tips en nazorg na de ooglidcorrectie kunt u terecht op onze website.

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over de ooglidcorrectie en de Huisartskliniek kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.