Voor een gezond gebit naar de tandarts

Voor een gezond gebit is het belangrijk dat u elk half jaar naar de tandarts gaat voor een periodieke controle. Op deze manier is de tandarts er snel bij als u ergens last van krijgt. Bent u op zoek naar een tandarts in de omgeving van Capelle aan den IJssel? Bij Tandzorg Capelle bent u dan aan het juiste adres. Tanzorg Capelle is de tandarts voor Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

In de praktijk

Tandzorg Capelle is een moderne en professionele tandartspraktijk. In de praktijk werken tandartsen, tandartsassistenten en mondhygiënisten en zij verlenen optimale zorg. U kunt in de praktijk terecht voor onder andere: controles, vullingen, tandvleesbehandelingen, kronen en bruggen, kunstgebitten, implantaten en cosmetische behandelingen. Ook kunt u terecht voor chirurgische ingrepen, bijvoorbeeld het trekken van een verstandskies. De specialist binnenhuis verricht dan complexe handelingen als dit noodzakelijk is. Bij Tandzorg Capelle maken ze gebruik van innovatieve en moderne technieken. In de praktijk heerst een prettige en vriendelijke sfeer.

Informatie op de site

Bent u benieuwd naar de tandarts Capelle aan den IJssel? Ga naar de site voor meer informatie. U kunt hier ook een inschrijfformulier vinden. Vul deze in en wordt patiënt bij Tandzorg Capelle. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met Tandzorg Capelle en zij helpen u graag verder.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.