Videobewerking

Bent u graag bezig met het bewerken van video’s, maar merkt u steeds meer dat de tools die u gebruikt u beperken in de mogelijkheden? Dat kan goed kloppen, want naarmate u oefent wordt u steeds beter in het bewerken. Filmimpact heeft verschillende pakketten voor videobewerking. Zo kunt u een pakket kiezen dat precies past bij uw wensen en behoeften. 

Pakketten

Eén van de meest populaire pakketten van Filmimpact is het Premiere Pro Transition Pack. Met dit pakket kunt u de meest grote en intense overgangseffecten toevoegen aan uw films. Echte special effects die een extra lading geven aan uw film. Met het pakket ontvangt u ook gratis demo’s waarmee u de gemaakte overgangen kunt testen. Dat is natuurlijk super handig, omdat u zo kunt zien of uw creatie of ontwerp goed gelukt is of niet.

Interesse

Bij twijfel kunt u altijd een tijdje een pakket gratis uitproberen om te kijken of het iets voor u is. Zo heb je de Premiere Pro Transition Free pakketten. Voor vragen of meer informatie over de verschillende pakketten kunt u contact opnemen met een van de medewerkers.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.