Vertel uw verhaal met een infographic

Heeft u een verhaal te vertellen? Wilt u dit verhaal op een originele en speelse manier overbrengen bij uw doelgroep? Probeer dan eens een infographic. Een infographic is mooi vormgegeven, doelgericht, uniek en origineel! Soet en Blank is gespecialiseerd in het schrijven van teksten én het maken van infographics. Door uw boodschap terug te brengen tot de pure essentie is het haast onmogelijk om de visuele content te vergeten! Daarnaast is het in één oogopslag duidelijk wat u wilt laten zien. Dit maakt het helder en overzichtelijk. 

Werkt een infographic wel voor mijn boodschap?

Een infographic werkt niet alleen maar bij het creatieve verhaal. Ze is voor vele communicatie doelen geschikt. Heeft u bijvoorbeeld een uitgebreid jaarverslag? Door een infographic wordt het leuk en overzichtelijk. Of moet u een begroting naar buiten brengen? Een infographic maakt dit speels en alles behalve saai! Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Werkwijze

Een infographic kan binnen twee weken klaar zijn; vanaf de start tot de publicatie. We starten met een inventarisatie van uw wensen en behoeften. Vervolgens worden er interviews gehouden om tot de kern van de informatie te komen. Hierna gaat de ontwerper aan de slag. Tot slot gaat de drukker aan het werk of zorgen we ervoor dat uw infographic digitaal wordt verspreid. Twijfelt u nog? Wij overtuigen u graag met tien redenen.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.