Vertaalbureau Tongo zorgt voor de juiste vertaling

Bent u van plan om uw bedrijfsactiviteiten uit te breiden naar het buitenland? Dan doet u er verstandig aan om bijvoorbeeld ook uw website, brochure of catalogus te vertalen naar de juiste taal. Hierbij is het belangrijk dat dit snel, correct en professioneel gebeurd, want deze documenten zijn immers een belangrijk onderdeel van het visitekaartje van uw bedrijf. Bij vertaalbureau Tongo bent u hiervoor aan het juiste adres. Zij zorgen ervoor dat ze snel een freelance vertaler hebben om uw documenten snel en correct naar de juiste taal te vertalen. 

Mogelijkheden

Bij vertaalbureau Tongo is het mogelijk om naast commerciële documenten ook technische documenten, juridische documenten en persoonlijke documenten te laten vertalen. Dit kan bij vertaalbureau Tongo in meer dan dertig verschillende talen. Van Zweeds tot Portugees en van Spaans tot Pools, bij vertaalbureau Tongo bent u aan het juiste adres.

Uw documenten laten vertalen?

Dus wilt u uw documenten laten vertalen of bent u op zoek naar een vertaalbureau Utrecht? Surf dan snel naar de website en bekijk de mogelijkheden. Hier kunt u tevens snel, gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw vertaalwerk. Daarnaast vindt u hier de contactgegevens om direct met een van de medewerkers in contact te kunnen komen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.