Verschillende tandriem maten

Tandriemen worden voornamelijk gebruikt in transportbanden. Ze kunnen namelijk vermogen overbrengen en functioneren als aandrijving. Het voordeel hiervan is dat ze vrij weinig geluid maken. Maar ook hebben ze niet veel onderhoud nodig. Weet u niet precies welke maten u nodig heeft? ABC transporten levert deze ABC transportbanden. U kunt natuurlijk ook bij de verschillende tandriem maten welke u nodig heeft, want het is wel mogelijk dat deze zich er tussen bevindt.

De verschillende mogelijkheden

Heeft u verschillende doeleinden? Dan is het belangrijk om naar de specifieke toepassingen te kijken. De grootte van het vermogen is belangrijk, maar ook het toerental en de afstand tussen de riemschijven. Heeft u een voorkeur wat betreft het materiaal? U kunt kiezen uit tandriemen van rubber of bijvoorbeeld een ander kunststof. Vindt u het moeilijk om de juiste tandriem te kiezen, schakel dan even hulp in. Bestel uiteindelijk deze tandriemen op maat, zodat u zeker weet dat het past.

Schakel hulp in

Bij vragen over producten of wanneer u dus hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste tandriem maat, kunt u hulp inschakelen van de specialisten vanACB transportbanden en onderdelen. Zij staan u graag te woord en kunnen u van alles vertellen over de verschillende tandriem maten.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.