Verkeersregelaarkleding voor evenementen

Afgelopen jaar hebben wij met een stel vrienden in samenwerking met de gemeente een leuk evenement gehouden bij ons in de stad. Echter wisten wij van te voren dat er een enorme massa aan mensen op ons evenement zou afkomen, maar hadden wij echter niet het budget om verkeersregelaars hiervoor in te schakelen en moesten wij dus zelf mensen uit onze directe omgeving hiervoor inschakelen. Natuurlijk moet een verkeersregelaar naast alle regels kennen ook nog opvallen. Dus wij hebben voor ons evenement speciaal een aantal fluoriserende werkkleding gekocht via een webshop op het internet.

Belang van fluoriserende werkkleding

Het is enorm belangrijk om als verkeersregelaar op te vallen, aangezien het verkeer u anders kan aanzien als een persoon die gewoon als een gek op de weg staat te zwaaien. Het is dus enorm belangrijk om als verkeersregelaar altijd de juiste kleding te dragen, zodat mensen direct op de weg zien staan en weten dat zij moeten opletten. Het is dus ook aan gemeentes of andere verenigingen of organisaties om altijd verkeersregelaarskleding te hebben en deze in te schakelen voor wanneer dit nodig is.

Evenement organiseren

Organiseert u een evenement? Vergeet dan zeker geen verkeersregelaarskleding te bestellen voor de verkeersregelaars tijdens uw evenement.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.