Velgen nodig? Pak de laptop erbij!

Wacht nog even met in de auto stappen om naar de dealer te rijden voor nieuwe autovelgen. Velgen kopen doen we namelijk online! Dit brengt wellicht meer voordelen met zich mee dan u op het eerste gezicht ziet. Op die manier zie je in slechts een oogopslag welke velgen er op dit moment in het assortiment worden aangeboden en tegen welke prijs. Daarnaast is Velgengigant een veilingsite, waardoor je nooit meer betaal dan je van tevoren in je hoofd hebt.

 

Eerste hulp bij de juiste velgen

Natuurlijk kan het best lastig zijn om direct de juiste velgen te vinden. Wel wil je direct op de juiste velgen meebieden, want stel dat je straks met velgen zit die helemaal niet op jouw type auto blijken te passen. Daarom kun je online jouw voorkeuren selecteren. Dit gaat door tot in detail, want naast het merk van de auto en de banden kun je precies de afmetingen instellen. Zo komen vanzelf de juiste veilingen tevoorschijn. Die afmetingen kunnen een struikelblok zijn, zeker als je niet zo thuis bent in de wereld van de auto’s en toebehoren. Daarom biedt VelgenGigant een online tool die je kan helpen om de banden en velgen op de juiste manier te meten. Met het bijbehorende beeldmateriaal weet jij straks zeker dat je aan de juiste veiling meedoet. Wel zo’n vertrouwd idee.

 

Morgen al monteren?

Hoera, veiling gewonnen! Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk genieten van je nieuwe aankoop. Gelukkig hoef je er niet lang op te wachten, want VelgenGigant zorgt ervoor dat de velgen binnen 48 uur na afloop van de veiling worden verzonden. Je wordt per mail op de hoogte gehouden van de status van jouw bestelling, je weet dus precies wanneer jij je nieuwe set kunt monteren. Alvast veel plezier ervan!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.