Velgen koop je op de velgen veiling

Je hebt nieuwe velgen nodig, maar je wil er niet onnodig veel geld aan uitgeven. Begrijpelijk. Wacht daarom met een retourtje autodealer of garage, maar schrijf je in bij een van de veilingen bij VelgenGigant. Hier zijn dagelijks nieuwe velgen in het aanbod. Het kan daarom niet lang duren tot jouw set velgen hier te koop staat en je mee kunt bieden met de velgen veiling. Voor een betaalbare prijs, wel zo fijn. Het is maar net wat u over heeft voor uw set nieuwe velgen.

 

Velgen veiling voor ieder merk

Of u nu in een oude Renault rijdt, zich dagelijks in een piepkleine Nissan vouwt of een nieuwe Toyota rijdt. Bij de velgen veiling van VelgenGigant zijn er velgen voor alle merken. Ook zijn ze er in alle soorten materialen, groottes en voor zowel zomer- als winterbanden. Het is maar net wat u zoekt. De verschillende veilingen lopen na een bepaalde tijd af, het is dus wel zaak dat u er op tijd bij bent. Naam ook vooral ene maximumbudget in uw hoofd, zodat u niet teveel uitgeeft aan uw nieuwe velgen.

 

Bij welke veiling biedt u mee?

Een velgen veiling dus. Steeds nieuwe veilingen met nieuwe aanbiedingen waarop u uw bod mag uitbrengen. U bent hierdoor goedkoper uit en u bent nooit meer kwijt bent aan een paar velgen dan u van plan was. Bijkomend voordeel is dat het assortiment voortdurend verandert, doordat er veilingen worden toegevoegd. Het kan dus maar zo zijn dat uw gewenste merkvelgen morgen online staan. Een veiling staat slechts een bepaald aantal dagen of uren online. De resterende tijd wordt per veiling weergegeven. Wanneer u een account aanmaakt, kunt u direct meebieden. Na het winnen van een veiling kunt u gemakkelijk online betalen en aangeven of u de bestelling zelf ophaalt of de velgen laat bezorgen. VelgenGigant streeft ernaar om de velgen binnen 48 uur na veiling te leveren. Over de definitieve datum wordt u per mail op de hoogte gesteld.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.