Veilig aan het werk met verkeersregelaarskleding

Werkzaam in de bouw? Wel eens ’s avonds laat op onveilige plaatsen of springt u soms bij als verkeersregelaar? Voor sommige beroepen is het belangrijk om goed zichtbaar te zijn. Hierbij kan goede fluoriserende kleding u helpen. Hierbij kunt u denken aan een pak wat een verkeersregelaar meestal draagt. Geel met fluoriserende strepen. Zo bent u goed zichtbaar en dat maakt het werk een stuk veiliger. En hierdoor werkt u dan weer prettiger. Lees verder voor informatie over de  verkeersregelaarskleding .

Waarom verkeersregelaarskleding kopen?

Het is belangrijk dat u of uw medewerkers goed zichtbaar zijn als ze bijvoorbeeld het verkeer gaan regelen. Niet alleen voor hun eigen veiligheid maar ook zodat de automobilisten goed kunnen zien dat een situatie gewijzigd is en dat de verkeersregelaar nu bepaalt hoe het verkeer gaat rijden. Als de verkeersregelaar in een opvallend pak zichtbaar is dan maakt dat voor het automobilisten een stuk gemakkelijker en zullen de werkzaamheden ook soepeler verlopen.

Bestel uw pak voor verkeersregelaar online!

Het is eenvoudig om de kleding online te bestellen. Hier kunt voor slechts 8,50 verzendskosten alles bestellen om zo veilig mogelijk het verkeer te regelen. Ook als u iets zoekt wat niet op de webshop staat kunt u gemakkelijk en eenvoudig contact opnemen met de verkeersregelaarswebshop, bijvoorbeeld over de fluoriserende werkkleding.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.