Valbeveiliging bij Protect PBM

Wanneer u personeel heeft dat veel op grote en hoge daken werkzaam is, is valbeveiliging geen overbodige luxe. Veiligheid is erg belangrijk en met een veiligheidssysteem kunt u hier voor zorgen. Bij Protect PBM bent u aan het juiste adres voor valbeveiligingssystemen. Naast de valbeveiliging kunt u bij Protect PBM ook terecht voor dakrenovatie, nieuwbouw, daklekkages en dakadvies.

Valbeveiliging van Protect PBM

Om de veiligheid te waarborgen maakt u gebruik van een valbeveiliging systeem. Er wordt dan gebruik gemaakt van een harnas waarmee u bent verbonden met een ankerpunt of lijnsysteem. Op deze manier wordt de veiligheid 100% gegarandeerd. Protect PBM heeft verschillende soorten systemen. Voorbeelden zijn het Secupoint systeem, het Securant systeem en het Seculine Vario lijnsysteem. Bij Protect PBM kunt u niet alleen terecht voor valbeveiliging, maar ze staan ook voor u klaar als dakdekker. Renovatie, nieuwbouw, lekkages, alles is mogelijk.

Meer informatie over de mogelijkheden

Wilt u weten wat ze bij Protect PBM voor u kunnen betekenen? Ga naar de site voor meer informatie of vraag een gratis offerte aan. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met Protect PBM, de dakdekker voor Deventer en omgeving, en zij helpen u verder met informatie en advies.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.