Bij dit vakantiepark in Limburg beleeft u de tijd van uw leven

Is het weer tijd om een vakantie te boeken? Maar wilt u dit jaar niet te ver weg? Dan is het boeken van een vakantiepark in Limburg een echte aanrader. Het vakantiepark wat wij aanraden is camping de Leistert. Hier kunt u heerlijk tot rust komen, maar ook als u niet goed stil kunt zitten dan kunt u hier zich prima vermaken. Er valt namelijk genoeg te beleven bij deze camping, dus u hoeft u nooit te vervelen.

Faciliteiten
De camping is beoordeeld met 5 sterren en is door de ANWB aangewezen als topcamping. Als u dus hierheen gaat dan weet u zeker dat u het naar uw zin zult hebben. Zo is er een bowlingbaan, voetbalveld, basketbalveld, golfbaan, subtropisch zwembad en visvijver. Maar ook worden er elke week leuke activiteiten georganiseerd door de het recreatieteam. Als u dus kinderen heeft dan hoeft u niet bang te zijn dat ze zich vervelen, want er valt hier genoeg te beleven.

Contact
Dit vakantiepark in Limburg is erg populair. Als u dus een boeking wilt plaatsen dan raden we u aan om hier niet te lang mee te wachten. Neem een kijkje op de website van het vakantiepark voor meer informatie. Heeft u nog vragen over dit vakantiepark in Limburg? Bezoek dan de website en neem contact op met één van de medewerkers van camping de Leistert. Dit kan via de mail, maar ook via de telefoon.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.