Vaantjes voor uw evenement

 Als u een evenement organiseert wilt u natuurlijk ook een aandenken aan de deelnemers van uw evenement meegeven. Vaantjes zijn hiervoor ideaal! Of het nu gaat om een sport-gerelateerd of bedrijf-gerelateerd evenement, vaantjes zijn altijd leuks als aandenken. Bij De Vanenspecialist kunt u goedkoop, eenvoudig en snel gepersonaliseerde vaantjes bestellen. De Vanenspecialist biedt verschillende soorten vanen: erelintjes, schildvanen, puntvanen, autobanieren en lange vanen. Voor ieder wat wils dus!

Vele mogelijkheden

De mogelijkheden bij De Vanenspecialist zijn ongekend. Na het kiezen van u favoriet vaanvorm kunt u uw persoonlijke tekst kiezen en uw logo uploaden. De vanen zijn altijd van satijn van een goede kwaliteit en afgewerkt door middel van beukenhouten knopjes en een koord in de kleur van de franje van uw gekozen vaan. U kunt natuurlijk ook onbedrukte vanen bestellen als u dat wilt. Tevens levert De Vanenspecialist ook maatwerk. Dus als u een formaat of kleur vaan wilt bestellen die er niet is, kunt u altijd alsnog contact opnemen met De Vanenspecialist en dan kijken zij wat ze voor u kunnen betekenen: maatwerk is altijd mogelijk. 

Meer weten

Wilt u direct uw vaantjes bestellen bij De Vanenspecialist? Ga dan naar de website en vul direct het bestelformulier in. U kunt natuurlijk ook altijd eerst rustig rond kijken op de website om ideeën op te doen. 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.