Training nodig in omgevingscommunicatie?

Omgevingscommunicatie noem je ook wel stakeholdermanagement. Dit gaat over het in contact komen met alle partijen die voor uw bedrijf van belang zijn. Het doel is dat u praat met uw omwonenden in plaats van tegen ze te praten. Dit levert namelijk veel meer empathie en begrip op! Bij omwonenden kunt u denken aan winkeliers, klanten, overheden, belangengroep, patiënten et cetera. Bijl PR traint u graag op het gebied van omgevingscommunicatie. Bent u benieuwd naar wat zij precies voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Snel en adequaat handelen

Bijl PR leert u interactie aan te gaan met uw doelgroep, te luisteren naar hun verhaal en hun behoeften en belangen in kaart te brengen. Herkenbaar aan Bijl PR is dat ze denken in oplossingen en uitdagingen. Draagvlak maken door middel van goede samenwerking is waar ze in geloven. Daarnaast communiceren ze tijdig en op maat en ze handelen snel en adequaat. Weerstand en irritatie kan daardoor voorkomen of zelfs weggenomen worden!

Meer lezen

Wanneer u meer wilt lezen over de omgevingscommunicatie van Bijl PR verwijzen wij u graag door naar hun website. Heeft u een vraag voor ze? Wilt u advies of wilt u wellicht wel een opmerking plaatsen? Schroom dan niet om contact op te nemen! U wordt van harte verder geholpen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.