Strakke belijningsverf laat u aanbrengen door D&S belijning!

Strakke belijningsverf aanbrengen is heel lastig als u het zelf wilt doen. Het uitbesteden aan een professional neemt u veel geklungel en werk uit handen. D&S belijning zorgt voor nette belijning van bijvoorbeeld parkeervakken, gymzalen, paden naar de nooduitgang, maar ook ‘speelsere’ lijnen zoals vormen op straat of op de vloer in een gebouw. D&S belijning maakt gebruik van de beste apparatuur en vakmensen. Of u nu op zoek bent naar belijning voor in een sporthal, fabriekshal of parkeergarage: D&S lost het allemaal even professioneel als snel op! Neem voor strakke belijningsverf contact op met D&S via de website.

Belijningsverf voor binnen en voor buiten

Belijningsverf kan geschikt zijn voor binnen als buiten. Geef van tevoren bij D&S aan om wat voor locatie het gaat. Er dient rekening gehouden te worden met de soort verf. Materialen die worden gebruikt zijn o.a.: wegenverf, watergedragen wegenverf, koudsprayplastik, plaktape en glow in the dark verf.

Ervaring op verschillende ondergronden

D&S belijning heeft ervaring met verschillende ondergronden. Wilt u een beeld krijgen van de eerdere werkzaamheden van D&S belijning? Ga snel naar de website en bekijk de foto’s voor een impressie van de voltooide opdrachten van D&S belijning. Bent u eruit en wilt u graag dat D&S uw belijningsverf doet? Vraag een offerte aan voor het aanbrengen van belijning.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.