Sporten in Heerlen doet u bij Zumum.

Als u wilt sporten in Heerlen bent u bij Zumum aan het juiste adres! U kunt bij Zumum namelijk onbeperkt sporten voor een hele lage prijs! Wij hebben een unieke werkwijze die ervoor zorgt dat u niet aan een abonnement vastzit. U betaalt tevens ook geen inschrijfgeld en zit niet vast aan een opzegtermijn. U heeft de touwtjes in handen! U betaalt een fitnesstegoed van €12,50. Wanneer u langer wil sporten dan verhoogt u het tegoed gewoon weer. Simpel toch? Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder .. 

Alles wat Zumum te bieden heeft

Elke sporter heeft andere behoeftes, dit snappen wij bij Zumum maar al te goed! Daarom zijn onze mogelijkheden ook zeer divers. Wij hebben fitnessapparatuur van topkwaliteit. Denk hierbij aan een uitgebalanceerde mix van cardio- en krachttoestellen. U kunt ook virtuele groepslessen, arbeidsgerelateerde fitnessprogramma’s en een afslankprogramma volgen. Tevens kunt u bij ons ook zwemmen! Wilt u even lekker ontspannen? Maak dan gebruik van onze schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, fysiotherapeut of de zonnebank! Voor deze diensten betaald u een tegoed die u gemakkelijk boven de €12,50 kan opwaarderen.

 

Alle informatie online

Voor meer informatie over Zumum kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.