Snel verpakte goederen

Bent u haastig op zoek naar een specialist dat u kan helpen bij het handmatig in- en ompakken van uw goederen? Dan zit u bij Packstore B.V. aan het juiste adres! Packstore B.V. is namelijk een sociale werkplaats in de omgeving van Venlo dat zich gespecialiseerd heeft in het handmatig in- en ompakken van goederen. De sociale werkplaats Venlo werkt zelfs op avonden en in weekenden en dit zal ervoor zorgen dat u altijd snel uw goederen verpakt ziet worden en tijdig geleverd ziet worden op het adres van de klant.

Profiteer van de vele diensten

Bij Packstore B.V. kunt u profiteren van vele diensten waarvan het in- en ompakken van goederen in doosjes, zakjes of omdozen er één van is. Naast deze dienst biedt Packstore B.V. nog meer diensten aan die enorm handig kunnen zijn voor ondernemingen. Packstore B.V. neemt namelijk een complete zorg van de onderneming weg, zoals bijvoorbeeld het verpakken van goederen, en zorgt hiermee ervoor dat ondernemingen niet extra mankracht in moeten schakelen.

Bespaar op extra mensen in dienst

Wilt u geen extra mensen in dienst nemen voor het in- en ompakken van uw goederen? Surf dan naar de website van Packstore B.V. op klik op de volgende link: sociale werkplaats Venlo.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.