slijpschijven en schuurpapier van kwaliteit

Bent u bezig met een klus, maar mist u het juiste gereedschap? U bent bijvoorbeeld op zoek naar slijpschijven of schuurpapier van kwaliteit? Bij Sabudo Import bent u dan aan het juiste adres. Bij Sabudo Import kunt u online uw slijpproducten en schuur en polijstgereedschap bestellen.

Sabudo Import

Sabudo Import is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van kwaliteits slijpproducten. Ook leveren ze schuur en polijstgereedschappen. Naast het leveren van deze producten kunnen ze u bij Sabudo Import ook voorzien van advies over de in te zetten slijpgereedschappen en de machines die u hiervoor kunt gebruiken. Sabudo Import maakt gebruik van een actueel beschikbaar leveringsprogramma en dit programma is afgestemd op de professionele markt. Het leveringsprogramma bevat onder andere merken zoals Hermes, Kef, Alfra, Kullen, Lukas, Rappold en Rotluff.

Slijpschijven kopen

Bij Sabudo Import kunt u slijpschijven kopen. Ze hebben hier een ruim aanbod aan slijpschijven voor iedere metaalsoort. U kunt hierbij denken aan RVS, metaal, staal, steen of aluminium. De slijpschijven zijn er in verschillende merken, waaronder Promax en Premiumflex. U kunt kiezen voor doorslijpschijven, lamellenslijpschijven of afbraamschijven. Ook kunt u er terecht voor ander slijpgereedschap en schuur en polijstgereedschappen. Wilt u meer weten over de producten of wilt u het gehele assortiment bekijken? Ga direct naar de site of neem contact op met Sabudo Import en zij helpen u verder.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.