Sfeervolle shutters maken het interieur af

Shutters zijn een mooie manier van raamdecoratie. De shutter lamellen zijn van lindenhout gemaakt en zijn met de hand verstelbaar. Tevens zijn de shutters in diverse kleuren en maten verkrijgbaar. De shutters hebben drie gangbare maten: 47 mm, 63 mm en 89 mm. U kunt de shutters bedienen met een tiltbar. Dit is een houten stoik aan de voorkant van de lamellen. Wilt u liever dat tiltbar niet zichtbaar is? Dan kunt u kiezen voor een verborgen tilbar, die gevestigd is achter de shutters. Droomshutters is een bedrijf waar u eenvoudig shutters kunt bestellen van uitstekende kwaliteit. Daarnaast krijgt u bij hen maar liefst drie jaar garantie. Wel zo fijn!

Sfeervolle shutters voor uw ramen

U vindt dat u interieur nog iets mist? Of uw ramen zijn nog zo kaal? Shutters zijn dé oplossing voor een sfeervolle uitstraling. Droomshutters adviseert u graag, zodat u altijd de beste keuze maakt. Het is namelijk belangrijk dat u de juiste shutters heeft voor uw ramen. Weet u de afmetingen niet precies? Dan komen de vakmensen van Droomshutters graag langs om alles gratis in te meten.

Neem contact op met Droomshutters!

Indien u interesse heeft kunt u eenvoudig contact opnemen met Droomshutters. Dit kan telefonisch of per mail. Graag zijn zij u van dienst!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.