Servetten en placemats: wat ligt er in uw horecaonderneming eigenlijk op tafel?

Als u in een restaurant of eetcafé bent, let u er vast op hoe de tafels gedekt zijn en hoe de ruimte is ingericht. Maar staat u daar ook zo bij stil in uw eigen horecaonderneming? Heeft u een bewuste keuze gemaakt voor hetgeen er op tafel ligt? Als er tafelkleden liggen, waarom zou u uzelf dan geen kosten en tijd besparen door voor placemats te kiezen? En liggen er papieren of stoffen servetten op tafel? Dit zijn allerlei mogelijkheden waarover u na dient te denken als u een horecaondernemer bent. Bij Place Add vindt u alles voor uw restaurant of café tegen scherpe prijzen. Servetten bedrukt met uw logo bijvoorbeeld of lederen placemats.

Laat het logo van uw restaurant drukken op servetten en placemats

Een beetje reclame maken is niet erg. Bovendien zijn er vele manieren om niet opdringerig reclame te maken voor uw horecaonderneming. Laat het logo van uw restaurant drukken op de servetten en placemats op tafel. Place Add regelt dit voor u. Zo heeft u mooi verzorgde tafels die bijdragen aan een prettige sfeer in het restaurant.

Kies voor horeca placemats in plaats van tafelkleden

Placemats zijn beter voor het milieu. Met het oog op duurzaamheid kunt u niet ontkennen dat het beter zou zijn als ook uw restaurant placemats zou gebruiken. En als u horeca placemats bestelt van Place Add levert u qua kwaliteit of uitstraling niets in. Ga voor leren placemats of ecologische placemats. Place Add heeft vele soorten horeca placemats op de website dus neem snel een kijkje.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.