Rittenregistratie bijhouden via een systeem

Heeft uw bedrijf werknemers met een auto van de zaak, maar heeft u geen goed inzicht in de kilometerregistratie en de rittenregistratie van uw medewerkers? Een voertuigvolg- en rittenregistratie systeem is dan de oplossing. TraQz biedt u dit systeem met veel mogelijkheden en erg veel voordelen.

De voordelen van het systeem

TraQz is voor u de oplossing om kilometerregistratie en rittenregistratie te verbeteren. TraQz biedt een gebruiksvriendelijk voertuigvolg- en ritregistratiesysteem. Met het systeem van TraQz kunt u voertuigen volgen via een kaart op uw scherm. Ook kunt u gereden routes en snelheden van uw werknemers terug zien en bestaat er geen discussie meer over gefactureerde uren. Daarnaast biedt TraQz sluitende rittenadministratie voor de belastingdienst tot zeven jaar terug. Met het systeem van TraQz kunt u geld besparen en het systeem laat u zien waar uw organisatie zich kan verbeteren.

Kies voor gemak

Wilt u gemak? Kies dan voor een voertuigvolg- en ritregistratiesysteem. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u meer weten over het systeem van TraQz en de kilometerregistratie? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op en één van de medewerkers helpt u graag verder. Op de site kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen en ook de demo van TraQz bekijken.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.