Privé sanitair op de camping

Recreatiepark de Leistert is eencamping met privé sanitair. Vindt u het niet fijn om het sanitair gebouw te moet delen met de overige campinggasten? Op deze camping is dat dus niet het geval. U bent er dus zeker van dat u uw eigen sanitair ter beschikking heeft en dit niet hoeft te delen met anderen. Hierdoor wordt het primitieve kamperen gecombineerd met luxe comfort. Iedere unit met privé sanitair beschikt over een eigen douche, een eigen toilet, een eigen wastafel én een eigen vaatwasmachine. U hoeft dus niet meer te lopen naar de toiletten met een wcrol onder de arm. Ook heeft u altijd warm water door de design-radiatoren. Wat wilt u nog meer?

Lekker kamperen

Waarom kiest u voor deze camping>en niet voor een andere? Er is genoeg te doen op deze camping, maar er is ook genoeg keuze wat betreft het verblijf op de camping. Naast de kampeerplekken met privé sanitair beschikt het park ook over luxe bungalows in authentieke stijl. Hier kunt hier heerlijk zwemmen in het subtropisch zwembad en genieten van de overige faciliteiten. Er is een groepsbungalow met sauna en whirlpool en als laatste vindt u op dit park een buitengolfslagbad en natuurwater met een grote speeltuin! Genoeg redenen dus om deze camping te bezoeken.

Boek nu online

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van deze camping met privé sanitair? Op de website vindt u meer informatie over de accommodatie en alle faciliteiten waar u van kunt profiteren. Raadpleeg de medewerkers van de camping wanneer u nog vragen heeft.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.