Privé sanitair is een pré voor een geslaagde vakantie

Wat veel mensen weerhoudt van een weekje op de camping is het gebruik van sanitair. Hoe fijn is het dan om gewoon gebruik te kunnen maken van je eigen sanitair tijdens een kampeervakantie? Het is gewoon mogelijk. Camping De Leistert is namelijk een camping met privé sanitair. Hier is je sanitair privé en wordt het alleen gebruikt door jullie gezinsleden. Zeker wanneer er kleine kinderen meegaan, is dit een ideale oplossing. Daarnaast is het ook voor je eigen gevoel gewoon erg prettig om geen sanitaire voorzieningen te hoeven delen met andere campinggasten. Het voelt gewoon net iets hygiënischer. Onder sanitaire voorzieningen worden onder andere een douche, toilet en wastafel verstaan. Ook is er een eigen vaatwasser en een heerlijk verwarmde unit. De campingkavels met sanitaire voorzieningen zijn extra groot, namelijk minimaal 130 vierkante meter. De ANWB beoordeelde camping De Leistert niet voor niets met 5 sterren en de titel ‘Beste Camping’.

 

Ga luxe genieten in Limburg

De luxe mogelijkheden op dit recreatiepark bestaat uit meer dan alleen privé sanitair. Denk aan luxe ingerichte accommodaties, voldoende verrassende activiteiten en een prachtige Limburgse omgeving. Geniet van een luxe campinggevoel in je tent, caravan of camper en maak gebruik van je eigen privé sanitair unit met vaatwasser. Zo is kamperen met onder andere de badkamer naast de deur, met verwarming het hele seizoen comfortabel genieten. Op het park zelf is genoeg te doen voor de kids. Sporten, spelen en knutselen bijvoorbeeld. Vergeet voor je zwemkleding niet in te pakken, want er zijn fantastische recreatiemeren en een supergaaf subtropisch zwembad.

 

Bekijk het even!

Ga eens op virtuele rondleiding via de website. Heb je vragen over de mogelijkheden of beschikbaarheid, neem dan gerust contact op met de receptiemedewerkers.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.