Poolse uitzendkrachten klaren uw klus!

Poolse uitzendkrachten zijn in Nederland bijna een onmisbare factor geworden in bepaalde industrieën. En dat is niet voor niets, Poolse werklui werken hard, maken lange dagen en werken tegen een scherp geprijsd loon. En dat biedt een hoop voordelen. Zeker als u een eenvoudige klus snel en goedkoop wilt klaren dan kan een groep Poolse arbeidskrachten u uit de brand helpen. Maar hoe komt u in contact met deze uitzendkrachten?

Dutch Job Centre biedt de oplossing

Dutch Job Centre is een bemiddelingsbureau tussen Poolse werklui en Nederlandse opdrachtgevers. Het werkt eenvoudig. Zij hebben de Poolse arbeidskrachten in dienst genomen en als een soort uitzendbureau zijn deze in te huren. Maar Dutch Job Centre regelt ook eerlijke arbeidsvoorwaarden en een woning voor de werkkrachten. Op die manier weet u dat u kwalitatief goede werklui in dienst heeft die uw klus snel klaren.

Voor diverse soorten branches

De werkkrachten doen vooral eenvoudige klussen of klussen waarmee ze bekend zijn. Hierbij kunt u denken aan groenvoorziening, de bouw, logisitiek en nog veel meer. Op de website vindt u een compleet overzicht van de diverse branches en de mogelijkheden. Benieuwd naar de scherpe prijzen en de mogelijkheden?  Neem contact op met Dutch Job Centre!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.