Payroll en werknemers

Onze onderneming heeft sinds kort een nieuwe manier om onze werknemers altijd helemaal gemotiveerd te krijgen. Wij hebben hedendaags namelijk altijd een fit team en dit team staat sinds kort niet meer compleet onder onze eigen hoede. Ons team is namelijk ondergebracht bij Payroll Select, een specialist uit Zutphen die uw werknemers in dienst nemen en hierdoor alle risico’s voor u als ondernemer wegnemen, doordat zij niet meer onder uw arbeidersrisico’s vallen. Op deze manier zal een werknemer die zich ziek meldt niet meer zijn salaris ontvangen.

Ideaal voor de ondernemer

Payroll is ideaal voor iedere ondernemer en kan ervoor zorgen dat u met een gerust hart kan ondernemen. Dagelijks zult u niet bang zijn dat er weer mensen zich ziek melden en het hierdoor uw bedrijf geld gaat kosten. Ons bedrijf heeft een lange periode een werknemer gehad die maandenlang ziek thuis zat, maar echter kreeg hij wel gewoon wekelijks zijn salaris. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en met payroll heeft u dit risico niet meer.

Ook aan payrolling doen?

Wilt u net als onze onderneming ook doen aan payrolling en wilt u alle risico’s die u heeft met uw werknemers niet meer hebben en wilt u daarom ook uw werknemers onderbrengen bij de specialist uit Zutphen, genaamd Payroll Select? Surf dan direct naar de website van de specialist! Druk op de linkjes in dit bovenstaande blog voor meer informatie!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.