Parket laten leggen of renoveren

Heeft u een prachtige parketvloer, maar is het toe aan onderhoud of bent u op zoek naar een nieuwe parketvloer? Bij Maerssens Vloerenhuys bent u aan het juiste adres. Bij Maerssens Vloerenhuys leveren ze parketvloeren en onderhouden ze uw parket. Voor het leggen of onderhouden van parket is vakmanschap vereist en dat is waar ze bij Maerssens Vloerenhuys aan voldoen.

Parket leggen en renoveren

Bij Maerssens vloerenhuys werken ze alleen maar met topproducten die aan kwaliteitseisen voldoen. Ze leveren alle soorten parket en kunnen ook alle soorten renoveren. Maerssens Vloerenhuys kan uw parket schuren en lakken. U kunt zelf het afwerk materiaal kiezen. Parket leggen en renoveren is niet eenvoudig en daarom staat Maerssens Vloerenhuys voor u klaar. Het is een traditioneel bedrijf met opgeleid en geschoold personeel. Naast parket leggen ze ook planken, laminaat en gelaagd parket. U heeft keuze uit een enorm breed assortiment en uw vloer wordt snel geleverd.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar het volledige assortiment aan parket van Mearssens Vloerenhuys of wilt u uw eiken vloer schuren? Ga naar de site voor meer informatie. Heeft u vragen over de producten dan kunt u contact opnemen met Mearssens Vloerenhuys en zij helpen u graag verder.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.