Overnachten op een camping in eigen land?

Bent u een echte liefhebber van kamperen? En wilt u dit jaar in eigen land vakantie vieren? Dan weten wij een geschikte camping waar u uzelf zeker zult vermaken. Camping de Leistert is namelijk beoordeeld met 5 sterren en behoort tot één van de topcampings van de ANWB. Kortom: als u hier een vakantie boekt dan weet u zeker dat u ergens terechtkomt waar u lekker kunt genieten van uw verblijf.

Locatie

Het grote voordeel van camping de Leistert  is dat de camping zich bevindt op een toplocatie middenin de provincie Limburg. De camping ligt nabij de steden Weert, Roermond en Venlo. U kunt als u hier kampeert dus lekker eropuit om te winkelen of een terrasje te pakken. Maar ook zijn er een aantal prachtige natuurparken in de buurt waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen.

Meer weten over deze camping?
Wilt u graag een boeking plaatsen bij deze camping? Of wilt u meer weten over deze camping? Neem dan eens een kijkje op de website. Als u nog vragen heeft dan raden we u aan om contact op te nemen. De medewerkers helpen u graag verder.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.