Overnacht in een huisje op Terschelling

Voor een overnachting op Terschelling, bent u bij Goudberg Appartementen aan het juiste adres. De appartementen van Goudberg bevinden zich centraal op het eiland in het dorpje Baaiduinen. Geniet bij Goudberg van de rust, de mooie natuur en de faciliteiten die zij u bieden.

De mogelijkheden

Terschelling is één van de Waddeneilanden en een zeer populaire vakantiebestemming. Terschelling heeft u veel te bieden, zoals de unieke natuur, de prachtige duinlandschappen en de bossen. Overal op Terschelling is iets anders te zien. Op Terschelling kunt u prachtige routes fietsen en wandelingen maken door de bossen. Ook kunt u genieten van de rust op het uitgestrekte strand. Bij Goudberg Appartementen kunt u 2-4-5 en 7 persoonappartementen huren. Het zijn vier en vijf sterren appartementen en voorzien van alles wat u nodig heeft. U kunt gebruik maken van de vele faciliteiten die zij u bieden, waaronder gratis bagagevervoer van en naar de boot. Er zijn ruime parkeergelegenheden en een overdekte fietsenstalling. Voor de kinderen is er een grote tuin met speelmogelijkheden aanwezig.

Informatie en contact

Bent u benieuwd naar Goudberg Appartementen? Ga dan voor meer informatie naar de site. Op de site kunt u direct reserveren voor een huisje huren op Terschelling. Ook kunt u gerust contact opnemen met Goudberg.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.