Op zoek naar wegwerpbekers?

Bent u op zoek naar plastic of kartonnen bekers voor uw automaat of voor in de kantine? Bij DisposableDirect.nl bent u aan het juiste adres. Hier kunt u online wegwerpartikelen bestellen voor een voordelige prijs.

Bekers bij DisposableDirect.nl

Bij DisposableDirect.nl kunt u terecht voor plastic bekers en kartonnen bekers. De plastic bekers zijn gemaakt van polystyreen en daarom geschikt voor zowel warm als koude dranken. De bekers zijn geschikt voor de automaat en storingsvrij. Er zijn bekers met een inhoudsmaat van 150 cc en 180 cc. De bekers worden per 3000 stuks verpakt en zijn standaard op voorraad. De kartonnen bekers van DisposableDirect.nl zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen voor bekers met of zonder deksel. De bekers zijn praktisch, solide en prettig om uit te drinken. U kunt in de kartonnen bekers zowel warm als koude dranken doen. De kartonnen bekers kunt u ook laten bedrukken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor uw eigen logo op de bekers. Er zijn bij DisposableDirect.nl verschillende mogelijkheden voor het bedrukken van uw bekers.

Informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en het assortiment van DisposableDirect.nl? Ga naar de site en bekijk het aanbod online. U kunt hier eenvoudig bekers van plastic en kartonnen bekers bestellen, maar ook andere wegwerpartikelen. Ga voor meer informatie naar de site of neem contact op met DisposableDirect.nl.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.