Op zoek naar een mondhygiënist in Utrecht?

Zoekt u een mondhygiënist in Utrecht? Zoek dan niet verder! U bent bij Tandartspraktijk Staalwijk aan het juiste adres. Als u een tandarts wil met meerdere specialiteiten treft u het al helemaal bij ons. Wij hebben specialiteiten in verschillende gebieden. Daarbij hebben onze specialisten, naast een hoop ervaring, ook allemaal hun master gehaald aan de universiteit. Zo weet u zeker dat u door een professionele specialist wordt geholpen! Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Lees dan snel verder .. 

Tandartspraktijk Staalwijk vermindert uw angst voor de tandarts

Een zeer bijzondere en unieke specialisatie die wij beheersen is onze hypnose. Wij begrijpen dat veel mensen angst hebben voor de tandarts en de mondhygiënist. Bijvoorbeeld door eerdere ervaringen of door verhalen van vrienden en familie. Toch zou u zo eens in de tijd een bezoek moeten afleveren aan de tandarts voor een gezond gebit. Om uw angst te verminderen hebben wij een hypnose ontwikkeld. Middels deze hypnose ervaart u geen pijn. Dit zorgt ervoor dat u in het vervolg met minder of misschien zelfs wel geen angst naar de tandarts gaat. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website.

Alle informatie online

Voor meer informatie over Tandartspraktijk Staalwijk kunt u terecht op onze website. Heeft u vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.