Op zoek naar een heftruck accu?

Bent u op zoek naar een accu voor uw heftruck? Dan bent u bij Rebatt aan het juiste adres! Wij helpen u graag verder. De heftruck accu van Rebatt is geschikt om diep ontladen te worden. Wilt u meer te weten komen over onze heftruck accu? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De heftruck accu van Rebatt

Bij Rebatt zijn er drie soorten heftruck accu’s. Allereerst is er de DIN heftruck accu. Deze zijn altijd op voorraad! Dit omdat steeds meer heftrucks uitgerust zijn met het standaard DIN-formaat accu. De tweede soort accu die u bij Rebatt kunt vinden is de BS heftruck accu. BS staat voor British Standard. Deze accu heeft een standaard formaat van 158 mm per cel. Tot slot is er de heftruckbatterij op maat. Deze is geschikt voor de wat oudere heftrucks die niet bestaan uit standaard DIN of BS accu’s. U kunt met de volgende merken altijd bij ons terecht: Jungheinrich, Komatsy, Still, Crown, Nichiyu, Toyota, Hyundai en nog een aantal meer. Wilt u meer lezen over ons assortiment en de merken? Bekijk dit op onze website.

Alle informatie

Alle informatie over Rebatt en onze artikelen kunt u vinden op onze website. Uiteraard is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.