Op naar het subtropisch zwembad!

Zeker weten dat je de juiste camping boekt waar iedereen uit het gezin zich heerlijk kan vermaken? Dan is het aan te raden om een bungalowpark met subtropisch zwembad te boeken! Hier kun je altijd uit de voeten, wat voor weer het ook is. Ken je verder het gevoel dat één dagje zwembad altijd net te weinig is? Met je eigen pasje kun je hier gewoon iedere dag een duik nemen. Dit bungalowpark heeft namelijk meerdere zwembaden, verschillende toffe glijbanen, fijne bubbelbaden en een gave stroomversnelling. Kleinere kinderen kunnen terecht in het kleuter- en peuterbad. Bij het zwembadterras vind je een kleine bar en natuurlijk beschikt het zwembad over kleedhokjes, toiletten, douches en kluisjes. Ook is er een invalidenunit beschikbaar. Iedereen kan dus gezellig mee!

 

In alle weersomstandigheden

Er is voor iedere weersomstandigheid een passende vakantiedag. Is het zomers weer buiten? Dan gaan we natuurlijk niet binnen zwemmen. Naast het subtropisch zwembad, beschikt de camping over meerdere buitenzwemgelegenheden. In het verwarmde buitengolfslagbad van de camping bijvoorbeeld. Lekker in de buitenlucht! Spring in de roei- en speelvijver. Hier leg je lekker je handdoekje uit in de ligweide.

 

Neem vast een duik

Kun jij niet wachten tot je van die glijbanen af kunt en je vol in de stroomversnelling kunt storten? Gelukkig kun je vast een kijkje nemen met de virtuele wandeling door het bungalowpark met subtropisch zwembad. Op die manier krijgen jullie vast een goede indruk van het zwembad waar jullie misschien straks wel echt zwemmen.

 

Stel je plaatsje veilig

De Leistert is een goede camping en dat is te merken. Het aantal boekingen stroomt voor ieder hoogseizoen binnen. Een populaire plek dus! Zorg dus dat je tijdig boekt, om niemand teleur te hoeven stellen. Op de website staat een uitgebreide omschrijving van de verblijfsmogelijkheden en faciliteiten. Bij vragen helpen de receptiemedewerkers van De Leistert je graag met aanvullende informatie en mogelijkheden. Op die manier kunnen jullie je in ieder geval zeker voorbereiden op een heerlijke vakantie op de camping in Limburg mét subtropisch zwembad.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.