Online accu´s en batterijen bestellen

Bent u in het bezit van golftrolleys en daarom op zoek naar accu’s voor deze golftrolleys? Bij Rebatt bent u aan het juiste adres. Rebatt verkoopt accu’s voor golftrolleys, maar ook batterijen, omvormers, noodverlichting, kabels, UPS Systemen en laders. Op de site van Rebatt kunt u de producten bestellen en profiteren van de vele voordelen.

De voordelen bij Rebatt

Bij Rebatt profiteert u van veel voordelen. Zo bestelt u producten van goede kwaliteit. Daarnaast profiteert u van de goede service. Bij Rebatt wordt uw bestelling gratis verzonden bij een order boven de €50. U kunt bij Rebatt 24 uur per dag en 7 dagen in de week terecht voor support via de online chatfunctie. Is uw product op voorraad, dan wordt het de volgende dag al verzonden. Zodra u het product ontvangen heeft, krijgt u 14 dagen bedenktijd. Na 14 dagen kunt het bestelde product nog terugsturen en omruilen.

Meer informatie

Wilt u een accu voor een golftrolley bestellen bij Rebatt? Ga naar de site en bestel de producten uit het assortiment online. Op de site vindt u het complete assortiment van Rebatt en meer informatie over de producten. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Rebatt en zij helpen u graag verder.

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.