Mooi restaurant in Rotterdam

Op zoek naar een van de meest prachtige restaurants in Rotterdam? Ga dan gauw naar restaurant De Tuin, gelegen in Rotterdam. Vanwege de mooie ligging van restaurant De Tuin is eten bij dit restaurant een erg bijzondere ervaring. De Tuin is gelegen aan de rand van het Kralingse Bos en direct gelegen aan de Kralingse Plas. Klik hier voor een preview.

 

Gezelligheid

De Tuin is een heerlijke plek om in de winter na een koude wandeling tot rust te komen. U kunt zelfs nog schaatsen op de Kralingse Plas als het koud genoeg is. En wanneer u aan het genieten bent van een heerlijk hapje eten, heeft u een fantastisch uitzit. Gedurende de zomer kunt u genieten van het weer op het terras met zomers uitzicht. Het Kralingse Bos in Nederland is het Central Park van New York. Een stukje adembenemend uitzicht dat je niet wilt missen.

Eten

Bij restaurant De Tuin kunt u terecht voor een heerlijke lunch of diner, maar ook voor verschillende brunches of high tea’s. De Tuin heeft een seizoensgebonden dinerkaart, u bent dus elk seizoen verzekerd van frisse en nieuwe gerechten. Ook de borrelkaart is zeer aan te raden. Heeft u al is gehoord van het barbecue-arrangement? Dit kunt u bijvoorbeeld boeken met een wat groter gezelschap.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.