Minder onderhoud aan uw dak dankzij dakpannen coating

Wist u dat het ontzettend duur is om al uw dakpannen te laten vernieuwen? Het is dan ook een goed idee om in de gaten te houden hoe ze eraan toe zijn. Omdat het vervangen van huidige dakpannen erg duur is, kan Gebr. Keizer Dakcoatingoost u een goed alternatief aanbieden. Namelijk het reinigen en laten coaten van uw dakpannen. Op deze manier gaan uw dakpannen een stuk langer mee en krijgen algen en mossen minder kans om zich te hechten aan uw dakpannen.

 Over Gebr. Keizer Dakcoatingoost

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat ervaring heeft met het reinigen en coaten van dakpannen, dan bent u bij Gebr. Keizer Dakcoatingoost aan het juiste adres. Zij hebben inmiddels 10 jaar ervaring en hebben een goede naam opgebouwd in de omgeving van Doetinchem. En wist u dat u coatings in verschillende kleuren kunt krijgen? Zo kunt u uw dakpannen een hele nieuwe uitstraling geven!

Bekijk het portfolio op de website

Bent u benieuwd naar het werk van Gebr. Keizer Dakcoatingoost? Neem dan zeker eens een kijkje op de website en klik op: portfolio. Hier vindt u reeds afgeronde projecten en ziet u duidelijke verschillen tussen de voor- en na situatie. Direct naar de website? Klik dan op de volgende link:  Dakpannen coating.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.