Mediation bij conflicten

Wanneer u gaat scheiden of in een zakelijk conflict zit, is het fijn om hulp te krijgen bij het oplossen van uw conflict en bij het afwikkelen van uw scheiding. Bent u op zoek naar een mediator die u daarbij kan helpen? Kies dan voor een ervaren MfN-registermediator. Deze mediators hebben al veel zaken behandeld en lossen graag uw conflict op. Mediation Amsterdam gezocht? Ga naar de site en kies één van de gecertificeerde mediators.

Scheiding

Bij een scheiding komt een mediator vaak goed van pas. De mediator is er in gespecialiseerd om onder omstandigheden van een scheiding toch met elkaar in gesprek te komen. Samen bespreekt u de voor en nadelen en de belangen van beide partijen. Het doel is om tot afspraken te komen waar beide partijen achter staan.  Door mediation komt er een acceptabele oplossing voor beide partijen. U heeft minder stress door deze effectieve en constructieve aanpak. De kosten van mediation zijn lag en de slagingskans hoog.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij een mediator? Maak een afspraak met één van de mediators en bespreek samen de mogelijkheden. Heeft u behoefte aan advies? Neem dan gerust contact op met de mediator Doetinchem en zij gaan samen met u op zoek naar een oplossing. Voor meer informatie gaat u naar de site.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.