Luxe kamperen

Houdt je over het algemeen niet van kamperen, maar wil je het voor je partner en voor de kinderen wel een keer proberen? Denk dan eens aan luxe kamperen, zo voldoe je aan de wensen van jezelf en aan die van je familie. Zo heb je speciaal ingerichte villatenten. Dit zijn tenten die heel erg veel doen denken aan thuis, je bent namelijk voorzien van alle gemakken. Naast villatenten heb je ook safaritenten. Deze zijn helemaal voorzien van allerlei luxe gemakken. Weten waar je voor dit soort tenten terecht kan? Dit is mogelijk bij Villatent

Luxe kamperen

Een beetje luxe op je vakantie is niet verkeerd dus waarom niet genieten van beide gemakken? Luxe en kamperen en iedereen is blij. Heb je dus wel een van safaritenten gehoord? Dit zijn tenten die volledig zijn gericht met allerlei luxe. Denk aan boxspring bedden, loungeset, houten vloer, kledingkast etc. Je merkt haast niet dat je aan het kamperen bent. Voor de villatenten kun je terecht op verschillende camping door heel Europa. Je wordt dus niet eens verplicht om in Nederland te blijven. Zo kun je een safaritent huren in o.a. Italië, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg. De campings zijn kleinschalig, maar je bent wel voorzien van allerlei luxe voorzieningen.

 

Interesse

Ben je benieuwd naar kamperen in een safaritent of villatent? Neem dan gauw een kijkje op de website voor meer informatie en reserveer.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.