Lockerkasten en scheidingswanden voor uw bedrijf

Bij het inrichten van uw bedrijf moet u niet vergeten dat klanten en personeel ook gebruik willen maken van toiletten en kleedruimtes. In deze ruimtes is privacy en veilige opslag zeer belangrijk. Bij Lockers and More kunt u alles vinden voor het inrichten van uw kleed-, toilet- of doucheruimte in uw bedrijf. U kunt hierbij denken aan verschillende producten die uw privacy én spullen bewaren. Denk aan een lockerkast, scheidingswand, slot en zelfs een receptiebalie.

Het assortiment

Bij Lockers and More kunt u terecht voor verschillende lockerkasten, scheidingswanden, sloten, receptiebalie’s, banken en bijbehorende accessoires. Niet bij elke ruimte past dezelfde lockerkast of scheidingswand. Daarom biedt dit bedrijf verschillende soorten die passen bij de ruimte die u wilt inrichten. U kunt hier scheidingswanden vinden voor bijvoorbeeld een toiletruimte, een doucheruimte of een scheidingswand voor op een basisschool. U kunt ook kiezen of deze scheidingswanden Classis zijn of Volkern/Trespa. Bij de sloten kunt u kiezen uit mechanische en elektronische sloten. Als u banken wilt bestellen kunt u kiezen uit verschillende stijlen en materialen. Denk aan hout, lounge en ecoleather. Dit geldt ook voor de receptiebalie’s. Ook voor accessoires bent u bij Locker en More aan het juiste adres. Kapstokken, plantenbakken en spiegels maken de inrichting van uw kleed- of toiletruimte helemaal af.

Contact opnemen en kopen

Op de website vindt u het gehele assortiment. U kunt de lockerskasten, scheidingswanden en alle andere producten via de website bestellen. Boven de 250 euro wordt het gratis bij u thuisbezorgd. Voor vragen kunt u contact opnemen met het vragenformulier op de website.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.