De Leistert: kindvriendelijke camping in Limburg

Een vakantie moet leuk zijn voor het hele gezin, zeker ook voor de kinderen. Een kindvriendelijke camping is dan een must. Als er een camping in Limburg kindvriendelijk is, dan is het wel recreatiepark De Leistert. Terwijl jullie heerlijk op de veranda van jullie luxe lodge zitten, spelen de kinderen in de Grote Speeltuin of gaan ze van een van de glijbanen in het subtropisch zwembad. Intussen vermaken Pluck en Pien van het recreatieteam ze met hun liedjes en dansjes. Daarnaast zijn er speciale kampeervelden die kindvriendelijk zijn ingericht. Het is voor iedereen genieten dus, tijdens een vakantie op recreatiepark De Leistert. Niet voor niets beoordeelde de ANWB camping De Leistert met 5 sterren en de titel ‘Best Camping’.

 

Recreatiepark voor actievelingen

Zijn jullie als gezin graag samen actief bezig? Huur dan een dagje fietsen of skelters en ga de omgeving verkennen. Leef je uit op de fietscrossbaan of laat je creativiteit de vrije loop in het Klushuis. Liever een teamsport? Sla een balletje op het beachvolleybalveld of op de Jeu de Boules baan. Midgetgolf, tennis of basketbal, actievelingen kunnen alle kanten op bij recreatiepark De Leistert. Sluit de dag in stijl af door een potje dart of poolen in het sportcafé met een lekker koud biertje erbij.

 

Van kindermenu tot volwaardig diner

Ook op het gebied van eten en drinken is er aan de kinderen gedacht. Zo kun je heerlijk dineren in restaurant Buitenhof of La Selva Food & Drinks. Dit laatste restaurant is nieuw en heeft een stoer en modern karakter. Liever iets simpeler uit eten? Pak een patatje bij Cafetaria Mr. Friet of de Smulhoek. Bekijk vast de menukaarten op de website. En als je dan toch aan het kijken bent, misschien zijn er leuke last minutes te boeken! Meer vragen? Bel of mail gerust met de klantenservice. Hier staan de medewerkers van De Leistert je graag te woord over de mogelijkheden op recreatiepark De Leistert.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.