Kindercamping in Limburg boeken?

Als je kinderen hebt dan is het ideaal om met je kinderen vakantie te vieren een camping. Echter zijn niet alle campings geschikt voor kinderen. Daarom is het handig om te kiezen voor een camping die gericht is op kinderen en waar je leuke dingen kunt ondernemen. Wij kennen een kindercamping in Limburg die we u absoluut aanraden. De camping waar we het over hebben is camping de Leistert.

Faciliteiten op de camping
Er valt op de camping genoeg te beleven, maar ook in de omgeving hiervan is genoeg te doen. Deze camping is namelijk gelegen in Limburg en ligt nabij diverse natuurparken en steden. Plan verschillende uitstapjes waar je samen met jouw kinderen naartoe kunt gaan. Op de camping zelf kun je een potje bowlen, tennissen en golfen. Tevens kun je jouw uitleven in het subtropisch zwembad. Ook is er gedacht aan de visliefhebbers, want ze hebben een visvijver waar je een hengeltje kan uitslaan. Ook voor de kinderen is er een recreatieteam wat diverse activiteiten organiseert. Kortom: dit is een echte camping voor waar je je samen met jouw kinderen zult vermaken.

Meer weten over deze kindercamping in Limburg?
Lijkt het jou ook leuk om aankomende vakantie op deze kindercamping in Limburg te overnachten? Bezoek dan de website van camping de Leistert. Als je meer wilt weten dan raden we je aan om contact op te nemen. Dit kan via de telefoon, maar ook via de mail.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.