Jullie vakantie op de kindercamping in Limburg?

Wij zijn gek op deze kindercamping in Limburg! Welke kindercamping? De Leistert natuurlijk! Dit is een camping die veel aandacht richt op een superleuke vakantie voor kinderen. Niet voor niets is hij meerdere keren bekroond met diverse prijzen. Ook ouders worden erg blij van deze camping met voldoende keuze uit de meest uiteenlopende accommodaties, hoogwaardige kwaliteit sanitair en veel horecagelegenheden op het park zelf. Dan hebben we het nog niet eens gehad over die geweldige omgeving.

 

Lekker creatief?

Knippen, plakken, kleuren en zagen. Op deze gezellige zolder van De Leistert worden de mooiste dingen gemaakt. Door kinderen! Hoe leuk is het om onder begeleiding je eigen souvenirtje voor thuis te maken.  Dat is niet het enige, op de zolder valt nog veel meer te beleven. Wat dacht je van een kinderbingo, een mega recycle knikkerbaan en ‘pimp my shirt’. Lekker met de meiden? Dan moet je zeker naar de speciale meidenmiddag. Op de website staan alvast wat leuke plaatjes om in de stemming te komen.

 

Feest met het animatieteam

Pluck en Pien zijn de fantasiefiguren van het animatieteam. Zij vermaken de kinderen met dansjes en liedjes die de kinderen na de vakantie waarschijnlijk nog steeds doen. Zij hebben echt iets te vertellen wanneer ze na de vakantie op school komen. Hadden we al gezegd dat er speciale accommodaties zijn die puur zijn ingericht om het zo leuk mogelijk te maken voor kinderen? Denk aan themakamers, verhogingen en veel speelgelegenheid. Wacht trouwens nog even met het zoeken van een oppasadres voor de hond, want ook hij is hier gewoon welkom.  Vragen over de faciliteiten op de kindercamping? of de kidsspecialpakketten? Hiervoor neem je eenvoudig contact op met de receptionisten. Zij nemen de tijd voor je en vertellen graag over de mogelijkheden.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.