Inentingen tegen infecties

Gaat u naar Zuid-Afrika? Wist u dan dat er verplichte en aanbevolen vaccinaties zijn? In Zuid-Afrika loopt u risico op infectieziekten en daarom is het belangrijk dat u zich laat inenten. Bij Thuisvaccinatie kunt u eenvoudig een afspraak maken zodat er een arts bij u thuis komt voor de inentingen.

Thuisvaccinatie

Op de site van Thuisvaccinatie kunt u precies zien welke vaccinaties u nodig heeft voor het land waar u naar toe gaat. Het hangt af van uw gezondheidssituatie, de bestemming en de verblijfsduur of u vaccinaties nodig heeft. Een voorbeeld is de hepatitis B vaccinatie. Deze wordt aanbevolen als u voor een langere tijd in Zuid-Afrika verblijft. De hepatitis B vaccinaties bevat dode virusdeeltjes waardoor uw lichaam na de inentingen antistoffen aan gaat maken. De hepatitis B vaccinatie bestaat uit drie inentingen. Door de vaccinaties bent u beschermd tegen de infectieziekten en zo kunt u zonder zorgen op reis. Bij Thuisvaccinatie kunt u een afspraak maken wanneer het u uitkomt. Er komt dan een arts bij u thuis voor de inentingen.

De vaccinaties

Wilt u meer weten over de verschillende vaccinaties, bijvoorbeel over de vaccinatie hepatitis B? Thuisvaccinatie geeft u graag advies. Neem gerust contact op en zij helpen u verder. Ook kunt u naar de site gaan voor meer informatie en om gelijk een afspraak te plannen. Wees verstandig en ga beschermd op reis.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.