Incassobureau met 100% No Cure No Pay

Heeft uw debiteur nog niet betaald, ook al heeft u de debiteur al meerdere malen verzocht dit te doen? Dan klopt u aan bij Incassobureau Weesp. Zij zorgen ervoor dat het bedrag inclusief rente en incassokosten snel op uw rekening komt te staan. Dit gebeurt allemaal met omzet, want onze No Cure No Pay werkt wel, in tegen stelling tot de grotere incassobureau’s.

Incassobureau No Cure No Pay

Bij No Cure No pay is er sprake van een verplichting om de dienst tot een goed einde te brengen. Bij het incassobureau houdt dit in dat er moet worden betaald nadat er een dienst of product is geleverd. Als dit niet wordt gedaan, kunt u een incassobureau inschakelen. Helaas is het voor de grote incassobureau’s moeilijk om de betaling alsnog voor elkaar te krijgen als gevolg van de economische crisis. Dit resulteert in het wegblijven van een omzet, waar u als opdrachtgever de dupe van wordt. Bij HFM incassobureau is dit niet het geval. Hun slagingspercentage is erg hoog. Dit komt doordat het een klein en sterk bedrijf is die gedreven medewerkers en flexibele oplossing biedt. Het grootste voordeel is dat het helemaal gratis is voor u. Het is namelijk uw debiteur die de incassokosten betaalt.

Hulp inschakelen van HFM incassobureau

Bent u benieuwd wat incassobureau No Cure No Pay voor u kan doen? Ga dan naar de website van HFM incassobureau om direct contact op te nemen of om meer te leren over de mogelijkheden.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.