In Limburg vindt u dé kindercamping

Voor de beste vakantie met de kinderen ben je natuurlijk op zoek naar de beste kindercamping in Limburg.  Wij hebben een aanrader, namelijk De Leistert! Niet voor niets is dit recreatiepark is door Kids Vakantiegids genomineerd voor Clamping van het jaar. De kids raken niet uitgepraat over alles wat er op dit vakantiepark te doen is. Er zijn hier namelijk volop mogelijkheden om te sporten, spelen, zwemmen en je creativiteit de vrije loop te laten. Zowel voor jongens als meiden van alle leeftijden is er iedere dag iets leuks te doen. En ouders? Die huren bijvoorbeeld fietsen, terwijl kinderen een skelter huren. Zo kunnen jullie samen een rondje in de omgeving maken. Knutsel je eigen souvenir voor thuis helemaal zelf, dat is nog eens een leuk aandenken. Maak het bij het Klushuis dat zich op het recreatiepark bevindt. Op deze zolder wordt geknipt, geplakt, getimmerd en gezaagd. Onder begeleiding natuurlijk. In het hoogseizoen is er een kinderbingo, een mega recycle knikkerbaan en ‘pimp my shirt’.

 

Pluck en Pien vermaken intussen de kids

Een goede camping heeft ook een professioneel animatieteam. Maak daarom kennis met Pluck en Pien. Met dansjes en liedjes maken ze alle kinderen iedere keer weer blij. Het duo verzorgt de recreatieprogramma’s op het recreatiepark. Wij weten al wat ze de terugweg naar huis gaan zingen. Er zijn speciale kinderpakketten beschikbaar die zijn voorzien van kinderhoogslapers en een privé speeltuin. In het pakket zit verder een gethematiseerde kinderkamer, een bolderkar. Natuurlijk is ook de hond van harte welkom om samen met jullie van de vakantie te genieten.

 

Vragen over de faciliteiten?

Wij kunnen ons voorstellen dat u eerst graag nog aanvullende informatie ontvangt, alvorens u uw volgende vakantie vastlegt. Gelukkig zijn de medewerkers van De Leistert bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Bijvoorbeeld telefonisch of via mail.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.